Információk

A QianJiang-Keeway (Európa) Zrt. a Keeway modellek európai értékesítési központja. Szentendrei alkatrész raktárunkból - amely a Keeway legnagyobb EU-i alkatrész raktára -  export-, nagy-, és kiskereskedelmi értékesítést is végzünk. 

 

Általános alkatrész keresés:

Csak írd be a szótöredéket ( pl.: fék; ülés, index ), majd kattints a Keresés ikonra, vagy Enter. Az így leszűrt listában már könnyebben megtalálod a számodra megfelelőnek vélt alkatrészt - akár nem Keeway modelledhez is. 

 

Nem rendelehető alkatrészek:

A nem rendelhetőként feltüntett alkatrészek a

- forgalmazott modellek esetén folyamatos beszerzés alatt vannak, azok beszerezhetőségéről kérjük külön emailben az alkatrészkisker@keeway.hu -n érdeklődj

- már nem forgalmazott modellek esetén nem, vagy csak hosszú idővel ( 6-8 hónap) szerezhetők be

A forgalmazott modellek a www.keeway.hu oldalon megtekinthetők!

 

Átvételi, Szállítási információk

1. Helyszíni átvétel az importőrnél - INGYENES (A rendelést 5 munkanapig foglalásban tartjuk,ezután a rendelés törlésre kerül)

QianJiang-Keeway (Európa) Zrt.
Cím: 2000, Szentendre, Kőzúzó utca 8/B.
Nyitva tartás: H-P 8:30-17:00
Telefon: 06-26-500-005/13 mellék
Email: alkatreszkisker@keeway.hu

2. Közvetlen házhozszállítás ( GLS/DPD futárszolgálat ) bruttó 2300 Ft/csomag (15.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes)

Alkatrészek, kiegészítők, promóciós és kisebb térfogatú termékek (pl. fűnyíró) szállítása GLS/DPD futárszolgálattal történik. Ezen szállítási mód esetében  utánvételi fizetési opciót kell választani. Ilyen esetben termékeink szállítási költsége bruttó 2000 Ft/csomag . A csomagok maximum övmérete: 3m (azzal a megkötéssel, hogy a csomag legnagyobb oldala nem haladhatja meg az 1,75 métert). Övméret számítása: 2 X szélesség + 2 X magasság + 1 X hosszúság

A logisztikai folyamatból adódóan egyetlen rendelésben leadott, de két különböző szállítási móddal szállítható termék esetén mindkét szállítási költséget kénytelenek vagyunk felszámolni. A termékeket ez esetben külön-külön fogja az adott szállítmányozó partner kézbesíteni egymástól függetlenül.
A kiszállítás folyamatról a GLS/DPD futárszolgálat email/SMS értesítéseket küld, de az átvételi idő és hely végső pontosításához telefonos megkeresést is igénybe vesznek.

Weboldalunk cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információkelfogadom