Információk

A QianJiang-Keeway (Európa) Zrt. a Keeway modellek európai értékesítési központja. Szentendrei alkatrész raktárunkból - amely a Keeway legnagyobb EU-i alkatrész raktára -  export-, nagy-, és kiskereskedelmi értékesítést is végzünk. 

 

Általános alkatrész keresés:

Csak írd be a szótöredéket ( pl.: fék; ülés, index ), majd kattints a Keresés ikonra, vagy Enter. Az így leszűrt listában már könnyebben megtalálod a számodra megfelelőnek vélt alkatrészt - akár nem Keeway modelledhez is. 

 

Nem rendelehető alkatrészek:

A nem rendelhetőként feltüntett alkatrészek a

  1. - forgalmazott modellek esetén folyamatos beszerzés alatt vannak, azok beszerezhetőségéről kérjük külön emailben az alkatrészkisker@keeway.hu -n érdeklődj

A forgalmazott modellek a www.keeway.hu oldalon megtekinthetők!

 

Átvételi, Szállítási információk

1. Helyszíni átvétel az importőrnél - INGYENES

QianJiang-Keeway (Európa) Zrt.
Cím: 2000, Szentendre, Kőzúzó utca 8.
Nyitva tartás: H-P 8:30-17:00
Telefon: 06-26-500-005/14 mellék
Email: alkatreszkisker@keeway.hu

2. Közvetlen házhozszállítás ( DPD futárszolgálat ) bruttó 2000 Ft/csomag

Alkatrészek, kiegészítők, promóciós és kisebb térfogatú termékek (pl. fűnyíró) szállítása DPD futárszolgálattal történik. Ezen szállítási mód esetében  utánvételi fizetési opciót kell választani. Ilyen esetben termékeink szállítási költsége bruttó 2000 Ft/csomag . A csomagok maximum övmérete: 3m (azzal a megkötéssel, hogy a csomag legnagyobb oldala nem haladhatja meg az 1,75 métert). Övméret számítása: 2 X szélesség + 2 X magasság + 1 X hosszúság

A logisztikai folyamatból adódóan egyetlen rendelésben leadott, de két különböző szállítási móddal szállítható termék esetén mindkét szállítási költséget kénytelenek vagyunk felszámolni. A termékeket ez esetben külön-külön fogja az adott szállítmányozó partner kézbesíteni egymástól függetlenül.
A kiszállítás folyamatról a DPD futárszolgálat email/SMS értesítéseket küld, de az átvételi idő és hely végső pontosításához telefonos megkeresést is igénybe vesznek.